1. klasse på tur til Hamran

Torsdag 20.01 var 1.klasse på tur til lekeplassen i Hamran. Her fikk de leke og kose seg. Vi hadde med Pelle, klassebamsen vår på tur. Vi fikk en god spasertur både opp til lekeplassen og tilbake igjen. På veien måtte vi ha noen pauser underveis, der vi fikk litt ny energi, og vi hadde litt «tenkeoppgaver».

Det var nydelig sol, men kaldt i lufta. Vi hadde med varm kakao som falt i smak. På lekeplassen var det gøy med zipline, fotballkamp, lek i skuta og på lekeplassen. Vi skrev og tegnet fra turen.

1. klasse på tur

I går, torsdag 6.januar, var 1.klasse ved LKG på tur til Hammeren. Der var det lek i skogen, koste oss med niste og kakao, og hadde matematikk ute i skogen. Vi telte, lagde regnestykker med naturmateriale, bygde tårn og lagde bilde ved hjelp av ting fra naturen. Vi hadde en kjempefin tur i sol og kaldt vær!

Naturen spanderer

Årets julekrybbe er hentet ute i naturen. Sjette klasse fikk slå seg løs. Resultatet ble helt unike julekrybber. Kanskje disse er mer i nærheten av den opprinnelige julen enn de mange skjønne julekrybbene som finnes i de mange tusen hjem. De er jo kjempefine. Men disse er UNIKE 🙂

Søt glede

Fra tak til bord

Kreativiteten får virkelig utfolde seg i 7. klasse når de har juleverksted. Gamle dråpeskiferplater blir omgjort. Fra takstein blir de gjort til bordpynt eller gryteunderlag. Dette var moro. Resultatet kan de være stolte over.

Hjemmeundervisning

Hjemmeundervisning for alle trinn i uke 51
Formannskapet i Lyngdal har vedtatt å innføre hjemmeundervisning for alle skolene i uke 51. Det vil si de tre skoledagene som er igjen før juleferien. Dette gjelder også for LKG.
Klassene blir fulgt opp av kontaktlærer, som gir informasjon om opplegg.

Det vil fortsatt bli gitt undervisningstilbud på skolen til elever med spesielle behov, og til barn av foresatte med samfunnsviktige eller samfunnskritiske roller.

Bakgrunnen for at hjemmeskole innføres er at situasjonen i skolene nå er blitt uforutsigbar, både med tanke på smitte og bemanning.

Dersom smittesituasjonen tilsier det ble kommunedirektøren gitt fullmakt til å forlenge vedtaket ut uke 1 i 2022. Mer informasjon kommer så snart det er avklart.

SEND E-POST

post@lkgskole.no