Gøy med bursdag på SFO

 

Gøy med bursdag på SFO

Bursdagsbarna fra mars måned ble feiret med muffins og bursdagssang. Å ha bursdag inviterer til mange runder med glede. Kake skal bakes, ballonger blåses opp.. og så er det spising og mye gøy. Da er det bare å gratulere… med vel overstått.

Lærer i barneskolen

Vi har ledig fast stilling som lærer i barneskolen i 80-100%. Tilsetting fra 1. august 2023

Den som ansettes må kunne arbeide aktivt for å fremme skolens kristne målsetting. Politiattest må legges fram ved ansettelse.

Ta kontakt med rektor Jon-Are Åmland eller inspektør Petter Røssland på telefon 38347000, eller send e-post til rektor@lkgskole.no.

Søknad sendes til jon-are@lkgskole.no innen 15.april.

www.lkgskole.no

 

Faddertreff

Vi har hatt påskelunsj, 1.kl sammen med  5.kl. Det ble servert hjemmebakte rundstykker, som noen av elevene hadde bakt, kokte egg og godt pålegg. Det var god stemning og fornøyde elever. Vi fikk besøk av Jon Are, vår kjære rektor, som også spiste lunsj med oss. Vi spilte spill sammen , bygde lego og så påskefilm.

Leseprosjekt

Tredjeklasse besøker første klasse og hver krok blir brukt. De yngste blir lest for og de yngste leser for de eldste. Det er koselig stemning. Så gøy å få besøk! Så gøy å bli lest for! Dette vil vi gjøre mer! Det er gøy med leseprosjekt!

Forbereder påsken

Påske er glede. Vi koser oss og feirer livet. Både det som gjenoppstår i naturen og det livet som troen gir.

Karneval

Tirsdag før vinterferien hadde vi karneval for 1.-4.trinn. Vi hadde først fellessamling der vi fikk høre at «Jeg er helt unik, og Du er helt unik». Det er godt at vi alle er forskjellige og vi er helt unike. Gud har skapt oss helt Unike hver og en! Det var andakt, sang og musikk og lek. Etterpå var det kafe med salg av muffins og saft – elevene fikk egne billetter å handle for. Vi hadde på «tvers grupper» der elevene var delt inn i grupper og det var ulike aktiviteter – lagde klovnebilde, ulike danseleker og karnevalsleker, og lek i 1.klasserommet (rollelek som doktorlek og butikklek, bygge med lego, puslespill og spill, togbane mm).
Vi koste oss masse og hadde det veldig gøy – en annerledes skoledag…IKKE NØL MED Å TA KONTAKT

Rektor og lærere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.


SEND E-POST

post@lkgskole.no

RING OSS

38 34 70 00

BESØK OSS

Åvitslandsveien 1 4580 Lyngdal

POSTADRESSE

Postboks 279 4576 Lyngdal

Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje.

Romerne 8, 28

X