1. klasse på tur til Hamran

 

1. klasse på tur til Hamran

Torsdag 20.01 var 1.klasse på tur til lekeplassen i Hamran. Her fikk de leke og kose seg. Vi hadde med Pelle, klassebamsen vår på tur. Vi fikk en god spasertur både opp til lekeplassen og tilbake igjen. På veien måtte vi ha noen pauser underveis, der vi fikk litt ny energi, og vi hadde litt «tenkeoppgaver».

Det var nydelig sol, men kaldt i lufta. Vi hadde med varm kakao som falt i smak. På lekeplassen var det gøy med zipline, fotballkamp, lek i skuta og på lekeplassen. Vi skrev og tegnet fra turen.

1. klasse på tur

I går, torsdag 6.januar, var 1.klasse ved LKG på tur til Hammeren. Der var det lek i skogen, koste oss med niste og kakao, og hadde matematikk ute i skogen. Vi telte, lagde regnestykker med naturmateriale, bygde tårn og lagde bilde ved hjelp av ting fra naturen. Vi hadde en kjempefin tur i sol og kaldt vær!

Naturen spanderer

Årets julekrybbe er hentet ute i naturen. Sjette klasse fikk slå seg løs. Resultatet ble helt unike julekrybber. Kanskje disse er mer i nærheten av den opprinnelige julen enn de mange skjønne julekrybbene som finnes i de mange tusen hjem. De er jo kjempefine. Men disse er UNIKE 🙂

Søt glede

Femte klasse fikk virkelig kost seg på kjøkkenet. Huset de først hadde konstruert i klasserommet skulle nå skjæres ut i kjevlet pepperkakedeig. Det var mange utfordringer – for det er ikke superlett å kjevle en jevn plate. Men det gikk!! I tillegg ble det cookies med masse sjokolade og karamell. Noen fikk ansvar for kromkakesteking, men spisingen sto alle for – med eller uten jordbærsylt og krem. Dagens sukkerbehov ble sikkert dekt – og vel så det. Man må jo smake litt på pynten – bare for å sjekke ut om denne Nonstoppen virkelig er god 🙂

Fra tak til bord

Kreativiteten får virkelig utfolde seg i 7. klasse når de har juleverksted. Gamle dråpeskiferplater blir omgjort. Fra takstein blir de gjort til bordpynt eller gryteunderlag. Dette var moro. Resultatet kan de være stolte over.

Hjemmeundervisning

Hjemmeundervisning for alle trinn i uke 51
Formannskapet i Lyngdal har vedtatt å innføre hjemmeundervisning for alle skolene i uke 51. Det vil si de tre skoledagene som er igjen før juleferien. Dette gjelder også for LKG.
Klassene blir fulgt opp av kontaktlærer, som gir informasjon om opplegg.

Det vil fortsatt bli gitt undervisningstilbud på skolen til elever med spesielle behov, og til barn av foresatte med samfunnsviktige eller samfunnskritiske roller.

Bakgrunnen for at hjemmeskole innføres er at situasjonen i skolene nå er blitt uforutsigbar, både med tanke på smitte og bemanning.

Dersom smittesituasjonen tilsier det ble kommunedirektøren gitt fullmakt til å forlenge vedtaket ut uke 1 i 2022. Mer informasjon kommer så snart det er avklart.IKKE NØL MED Å TA KONTAKT

Rektor og lærere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.


SEND E-POST

post@lkgskole.no

RING OSS

38 34 70 00

BESØK OSS

Åvitslandsveien 1 4580 Lyngdal

POSTADRESSE

Postboks 279 4576 Lyngdal

Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje.

Romerne 8, 28

X